Skip to content

Verkooppunten

TALKING. THINKING. ACTING… TOGETHER.

Hieronder vind je een overzicht van de verkooppunten van onze merken. Bij elk van hen kan je dan één of meerdere van onze collecties terugvinden. Veel retailers genieten al jaren van onze services én de kwaliteit van onze merken, verspreid over heel België. Allemaal hebben ze één ding gemeen: real fashion for real people. Allen gaan we voor draagbare en betaalbare mode. Samen zorgen wij voor gelukkige vrouwen in prachtige outfits.

Geloof jij ook in fashion die vrouwen kan doen stralen, ongeacht de maat? En wil jij ook kwalitatieve collecties in je winkel met interessante marges? Wil je dus ook opgenomen worden als één van de verkooppunten van onze merken? Contacteer ons dan snel! Wij stellen onze collecties graag aan je voor.

Opgelet, wij werken voor sommige merken met een exclusiviteitsregio. Vraag dus zeker aan één van onze collega’s voor welke merken je in aanmerking kan komen.

      Agentuur Evida specialiseert zich sinds 2000 in kledingmerken die rekening houden met elke lichaamsvorm. Onze selectiecriteria om een merk te kiezen? Minstens tot maatje 48, kwaliteit, respect voor alle vrouwen en een optimaal rendement in de winkel. We bieden merken aan in heel uiteenlopende stijlen en prijsklasse. Vele van onze merken bieden ook een directe voorraad op hun B2B webshop.

      Onze merken

      Back To Top